CONFERÈNCIA: Educació saludable, emocions, neurociència i benestar.

TALLER: Regulació emocional per a famílies i docents.

 

Aquestes activitats s’emmarquen dins el context dels estudis actuals en competències emocionals i aporta continguts teòrics i recursos pràctics per a fomentar l’autoconsciència i la capacitat de regulació emocional a les mares i els pares interessats en conèixer aquestes destreses i facilitar-les a les seves filletes i fillets.

CONTINGUTS

. Aportacions actuals de la neurociència i altres disciplines per a l’educació saludable i el benestar integral.

. Consciència sensorial, respiració conscient i neurobiologia de les emocions. Identificació, naturalesa i funció de les distintes emocions.

. Dinàmiques per a la pràctica de l’atenció centrada. Dinàmiques de relaxació. Autoconsciència emocional, integració i regulació.

. Coneixement i foment de la receptivitat respectuosa i de l’actitud assertiva. Prevenció i tractament constructiu de possibles conflictes. Pensament constructiu, comunicació assertiva i empatia.

. Estratègies realistes per al seguiment i la pràctica.

DATES

27 de setembre i 28 de setembre

HORARI:

Divendres de 17 a 20:30h, i dissabte de 10 a 14h

PREU:

80 € públic general / 70 € estudiants o família Nau

METODOLOGIA:

Els continguts es repartiran en dues sessions que, a més, podran tractar algun tema complementari als ja presentats. Cada sessió té dues parts, la primera de les quals es dedicarà a la part teòrica, i la segona a les pràctiques.

Part teòrica: presentació i explicació de cada tema, aprofundint també en els propòsits i pautes de funcionament dels exercicis pràctics.

Part pràctica: taller per a la pràctica de les tècniques, cercles de paraula, intercanvi i indicacions per a les aplicacions.

LLOC:

Nau Escola

FACILITA:

Raül Genovès Company. Doctor en Filosofia. Titulat superior en teràpies naturals. Investigador vinculat a l’IRIE UIB. Director dels Títols propis de la UIB Expert Universitari en Autoconeixement, emocions i diàleg al Segle XXI, i del Màster en Competències Emocionals. Professor col·laborador a programes de formació de diversos centres educatius d’àmbit estatal.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: