Ens trobam de ple a l’estiu! Temps de calor, dies llargs i assolellats, ganes de platja, gelats, sopars a la fresca…

L’equip de Nau estam passant un estiu d’allò més ocupat preparant el curs vinent, organitzant nous ambients, arreglant l’escola per deixar-la a punt pel setembre… tot això amb unes bones rialles i bona companyia!

IMAG3684

Hem començat a pensar nous materials que necessitarem per iniciar el proper curs i com que som tan feiners i atrevits, ens hem posat mans a l’obra i estam construint part del material didàctic nosaltres mateixos!

Fotor0809193938Resulta molt gratificant  comprovar com amb la feina feta  i els esforços invertits  anam aconseguint petits resultats…

Ens duu moltes hores, però és una experiència valuosísima de treball en equip, companyonia i aprenentatge… amb unes bones dosis d’il·lusió i complicitat! I així procurarem continuar fent la nostra tasca a aquesta escola que ens estimam tant! I així esperam poder seguir amb les tasques per a millorar dia a dia el nostre estimat projecte.

Fins ben aviat!