Acariciem l’escola; cada dia ens la fem una miqueta més nostra, si les parets parlessin, ens explicarien tantes coses, confidències de grans amics, una discussió, l’arribada d’un company nou, un conte estimat llegit i rellegit …

A les sessions d’art aprofitem per relacionar-nos amb l’escola de diferents maneres, ens inventem maneres millor dit!

L’altre dia vam descobrir que podíem acariciar l’escola, i d’alguna manera també ens explicava coses ella a nosaltres, ens parlava de diferents textures, mides, diferents temperatures… a través del tacte vam sentir els diferents materials, vidre, guix, marbre, ciment… però l’escola també la trobem a fora, al trosset de natura que tant ens estimem, a la terra del bosquet, a les soques dels pins que ens donen ombra, a les fulles del garrover, i fins I tot a les bicicletes que circulen pel pati…

Acariciem Nau Escola_2

Així doncs; com podem captar les textures de l’escola? Ho podem enregistrar d’alguna manera?… sabem que podríem trobar moltes formes de fer-ho…Idees no ens en falten!  Però aquesta vegada ho hem fet d’una manera nova… hem fet “frottage” amb carbonet I diferents papers, hem anat acariciant l’escola i hem descobert múltiples dibuixos, estampats, taques que romanen invisibles si no ens prenem un temps per descobrir-les i acariciar-les suaument…

Acariciem Nau Escola_3

Nau escola_acariciem_art