Com ha canviat la forma d’alimentar-nos en les darreres dècades? Com aquests canvi ha afectat o pot afectar a la nostra salut i benestar? Què hem de tenir en compte per oferir una dieta sana i equilibrada als nostres infants?

Na Estrella Alba farà un recorregut per totes aquestes preguntes i aportarà alternatives més saludables per a tota la família.

Facilita: Estrella Alba
Quan?: Divendres 22 de novembre de 17 a 19 h.
On: A Nau Escola (Josep Antoni de Cabanyes, 8. 07011 Palma)
Aportació: 15 €/persona 20 €/parelles. ( 10 €/persona 15 €/parelles per a famílies Nau)
Possibilitat d’acompanyament per a infants: 5 €/infant

ESTRELLA ALBA, cofundadora de nutrEATude.

Des de molt jove ja sentia curiositat per tot el relacionat amb el benestar i la salut. Als 17 anys, just un any abans de triar els meus estudis, un bon amic em va regalar més de 100 exemplars de la revista Integral, publicades des de l’any 1981.


Aquestes revistes van despertar les meves ganes d’entendre l’individu, les patologies i els desequilibris des d’una perspectiva més integral, fusionant ment-cos amb les la ajuda dels tractaments ancestrals, les plantes, els aliments, les respiracions, etc.


Als 18 anys em vaig anar a Barcelona, on vaig estudiar Medicina Tradicional Xinesa i Naturopatia a l’Institut ISMET. Aquests estudis van canviar la meva percepció sobre la salut i la malaltia. A més, vaig iniciar un camí interior de cerca i d’integració de tot allòaprès, de manera que no només em va servir per a ajudar els altres, sinó que es va convertir en un estil de vida propi.


Més endavant, vaig estudiar Tècnic Superior en Dietètica (Instituto Santa María de los Ángeles, Málaga) i actualment estic cursant el Grau de Nutrició humana i dietètica (CUNIMAD).


La meva passió per l’alimentació i la salut m’ha portat a formar-me en diferents disciplines: dietètica xinesa, nutrició oriental, cuina energètica, dietoteràpia, alimentació infantil, nutrició clínica avançada, mindfulness, etc. També he publicat els llibres Cuina Mallorquina vegetariana i La nova nutrició.

Si us voleu inscriurea a aquesta xerrada, podeu emplenar aquest formulari i contactarem amb vosaltres per confirmar la reserva de plaça.

*Política de privacitat