La setmana passada vàrem fer la nostra primera collita a l’hortet de Nau! Dues mares voluntàries varen venir i ens ajudaren a fixar-nos en tot allò que havia crescut al nostre hort d’ençà que ho havíem plantat ara ja fa un temps. Faves, lletugues de diferents castes, espinacs… Teníem l’hort ben ple, i calia fer lloc per plantar noves hortalisses! A més, ja començava a ser hora de tastar allò que amb tanta cura havíem vist crèixer.

Després de mirar bé quines eren les hortalisses que podíem recollir, ens posàrem en feina!

IMAG6834 - copia

IMAG6838

IMAG6842

IMAG6835

Gairebé no varen quedar lletugues per collir! I es va decidir deixar algunes fulles d’espinacs i algunes faves perquè creixessin més i en sortíssin de noves.

Continuàrem plantant noves lletuguetes, després de moure un poc la terra. I evidentment, les vàrem regar.

IMAG6843

IMAG6846

IMAG6847

IMAG6849

Després de llevar algunes males herbes i alguns caragolets que es mengen les fulles de les lletugues, vàrem donar la feina per acabada!

Sols quedava una cosa ben important per fer… tastar la nostra collita! I res millor que preparar-nos una ensaladeta al gust!

IMAG6891

IMAG6894

IMAG6898

IMAG6899

IMAG6905

Com veieu tot un èxit! Un poquet d’oli, sal al gust, unes gotes de vinagre pels qui s’atreviren i… una delícia! Tots els menuts que feren aquest taller, s’acabaren la seva ensalada, i alguns volgueren refegir i tot!

I es que ho és bona la collita d’un hort propi!

Aquesta setmana toca plantar més al nostre hort! Quines hortalisses ens regalarà la terra? Aviat us en contarem més coses!

Bon profit!

IMAG6908