El passat diumenge 29 de març es va dur a terme a l’escola una jornada de feina, que consistia en la millora dels espais exteriors. La llista de tasques era llarga i es va convocar a les famílies que volguessin engrescar-se a passar una diada plegats treballant en equip, en benefici d’aquests espais que tenen tant de potencial i que tant agraden als infants.

Dit i fet! Els dies passaven i les famílies no tardaren en contestar a la nostra convocatòria. I així, va arribar el dia! I quina no va ser la nostra sorpresa quan vàrem veure com arribàven famílies, i més famílies! Amb eines, amb dinar, amb els menuts preparats per ajudar en allò que ses falta…Fins i tot hi havia padrins, tiets i amics de les famílies que van venir a donar un cop de mà!

IMAG6707Així com passava el matí s’anaven organitzant petits equips de feina. Uns encarregats de remenar i oxigenar l’arena que s’havia portat pel nostre arener, uns altres dissenyant i pintant jocs de pati tradicionals, d’altres polint i preparant els palets que tendrien diversos usos, n’hi havia que delimitaven l’hortet, alguns encarregats de preparar les taules d’experimentació, les nostres practicants dedicant-se de ple a l’estructura de joc que havien dissenyat, uns quants més fabricant les taules que anirien al pati per berenars i altres activitats… Ja ho veieu, un jornal de feina!

Tothom estava ben ocupat. Les feines retien i la llista de tasques pendents semblava que s’anava reduint cada cop més!

I així arribàrem al migdia. Es varen fer torns per dinar mentre altres seguien engrescats amb les tasques. Això si…ningú es va quedar sense omplir la panxa per reposar forces!

L’horabaixa vàrem seguir amb les tasques que havien quedat pendents abans del dinar, i finalment aconseguírem posar el punt i final a un dia esgotador però  ple d’experiències compartides, rialles, complicitat i comunitat.

I amb això ns volem quedar!

I perquè vegeu com va retre aquesta jornada, res milor que mostrar-vos unes imatges de com els menuts, els grans crítics de la feina feta, rebien el dilluns totes aquestes novetats!

Des de Nau volem agrair a totes les persones que trobaren una estoneta del seu diumenge per venir a donar un cop de mà i a suar amb nosaltres. Va ser meravellós veure com us arromangàveu i aconseguíem plegats treure la feina endavant! No us podem explicar millor l’emoció que sentírem! Des d’aquí, una vegada més us volem donar les gràcies!

IMAG6744GRÀCIES PER UN DIA PER RECORDAR!