II Trobada Musical Intercicles

Nau Escola 2019

Per tancar el primer trimestre i acomiadar-nos fins l'any següent, infants i famílies ens vàrem trobar per celebrar la II Trobada Musical.

En aquesta diada els infants decideixen de quina forma participar-hi. Alguns ens regalen actuacions en solitari tocant algun instrument, altres estrenen una coreografia dissenyada per a l'ocasió, altres interpreten algun tema musical, i d'altres prefereixen gaudir-ne com a espectadors. Les Trobades Musicals no són un festival on tots els infants de la classe interpreten la cançó que aquell any han triat els adults, sinó que són elles i ells, qui front a la proposta d'aquesta activitat decideixen si volen o no participar i de quina forma.

És inspirador veure com des de setmanes abans s'entusiasmen amb els assatjos que sorgeixen espontàniament a les estones de descans, o quan demanen ocupar la sala de música durant els moments d'activitat autònoma per practicar amb el piano o repetir les coreografies per a que tot surti ben coordinat, o quan s'apunten sessió rera sessió als tallers de música per assatjar el tema que interpretaran en un grup més nombrós, enguany una nadala amb molt de swing!

En el vídeo podeu veure un tastet d'aquest dia tan musical. Què comenci la funció!