Fa uns dies vàrem rebre la visita de la Gisela Colell, mestra d’educació infantil i primària que actualment està centrada en l’assessorament pedagògic per a projectes educatius i en la formacións per a mestres (podeu consultar el seu web aquí)

Després d’uns quants anys els nostres camins s’han tornat a trobar i na Gisela ens ha acompanyat per conèixer una mica més d’aprop com es desenvolupa un dia a primària.

Aquestes són les seves sensacions, paraules que ens han arribat al cor:

Després de 4 anys d’haver conegut els inicis de Nau Escola a Palma (Mallorca) hi he retornat i m’he endut una grata sorpresa:

Aconseguir el que fan aquesta gent és MOLT difícil; d’altres tenen les mateixes condicions i no ho aconsegueixen. Una bona ràtio no ho és tot; NAU té els ingredients de l’amor i el respecte absoluts i autèntics, molta dedicació i una idea clara que s’han treballat amb molta perseverància.

El resultat? Nens i nenes de primària molt sans, vius, molt connectats amb l’aprenentatge a totes hores, vincles bonics entre iguals i adults, un entorn calmat però actiu i un entorn estèticament preciós (i molt més per comentar…) I que tinc la sensació que no han passat 4 anys des de la meva última estada… la seva presència és infinita! Gràcies!