ACTIVITATS EXTRAESCOLARS A NAU ESCOLA!

 

Aquest curs 2018-19 Nau obre les seves portes els horabaixes amb activitats extraescolars.

Aquí teniu la informació de les activitats que s’ofereixen:

LUDOTECA EN ANGLÈS I EN FAMÍLIA!

Gaudirem en família dʼuna estona dʼexploració autònoma als espais de lʼescola, on els infants trobaran materials variats i de qualitat als ambients de construccions, joc simbòlic, llenguatge i lògica matemàtica.

Acompanya: Àngels Cayero, educadora de Nau Escola, mestra de primària amb especialitat llengua anglesa i guia Montessori.
Per aquí? Activitat adreçada a famílies amb infants de 3 a 5 anys.
Quan? Dilluns de 16:30 a 17:30.
Mensualitat: 45 €

 

PLAY IN ENGLISH

En aquestes sessions ens relacionarem en anglès a partir del joc i de la descoberta de diferents propostes i materials.

Acompanya: Lucia Arostegui: és professora d’educació primària i mestra d’anglès Ha viscut i ha treballat a diferents ciutats i comunitats d’arreu del món. Aquestes experiències li han proporcionat un ampli domini de la llengua anglesa, cosa que li ha permès treballar com a professora d’anglès en múltiples ocasions.

Per a qui? Activitat adreçada a infants de 3 a 5 anys i de 6 a 10 anys
Quan? Dilluns de 15:30 a 16:30 infants de 6 a 10 anys i dilluns de 16:30 a 17:30 infants de 3 a 5 anys amb la possibilitat de ser acompanyats per un adult de referència.
Mensualitat: 45 €

 

LABORATORI D’ART

“Dibuixar, pintar, etc. soón experiències i exploracions de la vida, del sentit i del significat. Són expressions dʼurgències, desitjos, confirmacions, recerques, hipòtesis, actuacions, constructivitat, invencions. Són una loògica d’intercanvis, solidaritat, comunicació amb un mateix, amb les coses, amb els altres i de judici i intel·ligeència en relació amb els fets que esdevenen.” Loris Malaguzzi (1990)
Oferirem un espai on acompanyar la creativitat de l’infant a partir dels recursos que ens ofereixen les arts visuals. Ens relacionarem amb un ampli ventall de possibilitats per anar descobrint i adquirint nous llenguatges expressius.

Acompanya: Mar Barceló, llicenciada en Belles arts. Professora d’educació Visual i membre de l’equip de Nau Escola. Combina la seva tasca com a educadora amb el desenvolupament de diferents projectes artiístics i de mediació amb diferents comunitats.
Per a qui? Activitat adreçada a infants de 5 a 10 anys.
Quan? Dimarts de 16:30 a 17:30
Mensualitat: 50 € (amb material inclòs)

 

DANSA CREATIVA

Els més petits coneixeran el seu cos i descobriran les seves possibilitats mitjançant la dansa i lʼexpressió corporal. Amb el joc com a punt de partida treballarem vies dʼexpressió i de comunicació amb els altres.

Ens relacionarem amb l’espai i el cos mentre provem de desafiar la gravetat.

Acompanya: Mariona Moranta, ballarina formada en dansa clàssica i contemporània. Combina les seves dues passions, la dansa i l’educació impartint tallers i participant en projectes pedagògics a partir de l’expressió corporal.
Per a qui? Activitat adreçada a infants de 5 a 10 anys.
Quan? Dimarts de 15.30 a 16.30 i de 16:30 a 17:30.
Mensualitat: 45 €

 

EL LLIBRE PERDUT DE LES BÈSTIES

Un joc de rol, on un grup petit d’exploradors haurà d’estudiar i fer servir els seus coneixements per viure una gran aventura.

Un aprenentatge que combina els cinc sentits, amb materials tangibles i accessoris didàctics com a mapes, puzles, àudios, daus, taulers i altres eines que fomenten la imaginació implicant tots dos hemisferis cerebrals en el procés educatiu.

Acompanya: Víctor García, graduat en filosofia i cocreador dʼaquest material educatiu.
Per a qui? Activitat adreçada exclusivament a infants de 3r i 4t d’educació primària.
Quan? Dimarts de 15:30 a 17:00
Mensualitat: 50 €

PERCUSSIÓ

Mitjançant una metodologia activa on lʼalumne serà el protagonista i basant-nos en el joc, aprendrem a llegir, cantar i tocar solfeig riítmic, a fer percussió amb diferents objectes així com amb la boca i amb el propi cos. Reconeixerem diferents instruments, la seva procedeència i aprendrem a construir-ne alguns amb materials reciclats.

Acompanya: Víctor Taltavull, músic i mestre de primaària, gaudeix d’una àmplia trajectòria musical en diferents grups professionals, així com impartint tallers de percussió per a infants.
Per a qui? Activitat adreçada a infants de 6 a 10 anys.
Quan? Dimecres de 15:30 a 16:30 i de 16:30 a 17:30.
Mensualitat: 45 €

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

escrivint a activitats@nauescola.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *