Divendres els acompanyants de Nau varen trobar una capseta a l’estora de la seva assemblea. Els vàrem demanar una mica de paciència per descobrir el que contenia: una llavor de caputxina. Aquesta llavor, com totes i cadascuna de les llavors d’arreu del món contenen en si mateixes la informació necessària per desenvolupar-se i arribar a ser tot allò que han de ser. D’igual forma ocorre amb les persones, només cal que els procurem un ambient propici, ple de cura, confiança i amor.

Moltes gràcies equip, per tenir-ho sempre tan present i per escoltar l’essència preciosa del vostre interior. ?

 

 

Moltes llavors juntes poden crear un hàbitat, un espai on cada element és important per a que es mantengui l’equilibri.

Aquesta idea era la que volíem transmetre a la segona part de la dinàmica. Per això cada capseta contenia a les seves cares uns bocinets de paraules que només es podien llegir si estaven totes juntes: Amor, Confiança, Respecte, Creixement, Presència i com no? NAU, el nostre bosc particular. A aquestes paraules l’equip en va afegir moltes més ?

 

Per acabar, un animat aperitiu! Txin-txin, salut i per molts inicis de curs més! ?