El fet  ser mare o pare implica la construcció d’un camí que cada família va fent d’una forma única i irrepetible.
A l’hora de transitar aquest camí entren en joc molts factors: la història de cadascun, els vincles amb diversos sistemes (familiars, culturals, socials) en els quals s’està inserit, les creences, pors i expectatives que hem anat desenvolupant interiorment… i així una llarga llista de companys de viatge que de vegades ens dificulten la capacitat d’empatitzar i comprendre a l’ésser que ens situa en aquest paper: el nostre fill/a.

Aquests nous tallers estan concebuts per a prendre consciència de nosaltres mateixos i del nostre rol en la família, afavorint l’autosuport i la creació d’un encontre genuí i present amb els nostres fills.

Faciliten: Noemí Aguiló Fons i Mª José Gil

27/01/ 2018 Embaràs i naixement d’una nova família
24/02/2018 Cuidant de la meva com a nen
10/03/2018 Jo com a nen – jo com a pare

Més informació i inscripcions:
Aula Balear de Gestalt
971729948 – 600537539
info@aulabaleardegestalt.com