D’una teoria s’espera que sigui coherent, consistent, comprensible, transmitible i pràctica. Però a més cal una altra cosa per considerar-la una bona teoria: que faci pensar, i per això cal que sigui una mica provocadora, una mica transgressora del sentit comú, una mica sorprenent, d’aquí el títol que dóna nom a aquestes xerrades.

Amb aquestes xerrades psicoanalítiques es pretén tot això, exposant alguns conceptes fonamentals per, a partir d’ells, poder reflexionar i debatre conjuntament per comprendre un poc més i millor als nostres infants i a nosaltres mateixos.

Hi ha diversos punts de coincidència entre l’Educació Activa i la psicoanàlisi, per exemple: la importància de la presència i la paraula i la importància del vincle afectiu en tot el procés d’aprenentatge. D’això i de moltes altres coses ens agradaria debatre per poder pensar conjuntament.

PERFIL DEL FORMADOR
Carlos Farrés Snelders (Barcelona, 1956) és llicenciat en Psicologia per la Universitat Central de Barcelona (1981), especialista en psicologia clínica i psicoanalista format a Madrid (1984-1992) i París (1994-2002). Membre fundador de diverses associacions psicoanalítiques com ara Estructura (Saragossa) Associació d’Estudis Psicoanalítics de Palma de Mallorca, Fundació Europea per a la Psicoanàlisi (París) i Praxis: Escola de Psicoanàlisi (Madrid). Ha estat co-director de la col·lecció de llibres Divan el Terrible de Biblioteca Nueva (Madrid) i des de 2002 és professor col·laborador dels cursos de postgrau de Recursos Humans de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) de Barcelona. Des de 1992 imparteix regularment seminaris de Teoria Psicoanalítica a Palma i Maó i des de fa trenta anys es dedica a la pràctica clínica privada en la seva consulta de psicoanàlisi.

PRÒXIMA SESSIÓ
Dissabte 13 de febrer. La importància del joc.

HORARI:
D’11 a 12.30 h.

INSCRIPCIONS:
Preu per sessió: 10 € (famílies Nau 50% descompte)

Les inscripcions es poden formalitzar en el següent formulari:

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.