Durant el mes de juliol Nau obre les portes a infants de 3 fins a 12 anys.

L’Equip de Nau Escola hem dissenyat aquest monogràfic sobre creativitat i emocions pensant en oferir als infants una experiència única, diferent i enfocada a relacionar-se amb la creativitat i a desenvolupar processos creatius a partir de diferents disciplines.

A Nau Escola comptem amb un equip amb formació específica en acompanyament emocional i amb especialistes de les diferents àrees d’aprenentatge que es treballaran durant el monogràfic.

Seguim la mateixa línia educativa de l’escola: una educació activa que té en compte els interessos dels petits i els seus ritmes des d’un acompanyament respectuós. Els alumnes van triant les activitats que desitgen entre tot el material que els oferim.

Com ho farem?

Durant aquestes setmanes, a través de diferents activitats relacionades amb el procés creatiu i les emocions, s’introduirà als infants en els mons de: 

– Performance, il·lustració i diferents tècniques d’estampació.
– Cos i consciència.
– Pensament lògic i creatiu.
– Escriptura creativa.

Totes les activitats s’adaptaran al moment maduratiu dels infants participants.

DATES, HORARIS I PREU

S’ofereix des de dilluns 3 de juliol al divendres 28 de juliol i l’horari és de 9 a 14 h, amb possibilitat d’escola matinera a partir de les 8 h i acompanyament de menjador fins a les 16,00 h. L’escola no té servei de cuina, de manera que els infants han de portar el dinar de casa.

Inscripció 1 setmana: 150 €
Inscripció 2 setmanes: 250 €
Inscripció 3 setmanes: 350 €
Inscripció 4 setmanes: 450 €

Les inscripcions poden ser per setmanes seguides o alternes.

El servei d’escola matinera 35 €.

SERVEI DE MENJADOR

Els petits i petites que assisteixin al Monogràfic d’Estiu podran allargar la seva jornada fins a les 16 h. Les famílies poden portar el seu propi menjar o sol·licitar menú.

Servei d’acompanyament de 14 a 16 h: 45 € per mes complet / 22,50 € per quinzena / 4,5 € per dia solt

Servei de menú: Es pot contractar com a servei fix o per dies solts. Al preu del servei d’acompanyament cal afegir 7 € per menú i dia.

Les peticions de menús per dies solts s’han de fer arribar a través del sistema que facilitarà l’escola com a mínim amb un dia d’antelació per a poder ser gestionades.

El menú no es cuinarà en el centre, sinó que serà Yennifer qui des del seu servei de càtering Cocina con Amor ens portarà el menjar acabat de preparar. Aquest servei d’àpats està molt alineat amb la filosofia de l’escola: una alimentació saludable amb fruites, verdures i grans ecològics, amb producte de temporada i de proximitat. Aquest menú consta d’un plat principal i unes postres. Les postres estan elaborades sense sucres refinats i s’endolceixen amb ingredients més saludables, com per exemple pasta de dàtils casolana.

Els menús arribaran a l’escola en envasos individuals a punt per a ser consumits o escalfats al microones si cal. Aquests envasos estan en la seva major part fets de material biodegradable i/o material 100% reciclable.

Adjuntem el menú dissenyat per al mes de juliol de 2022 a mode d’exemple:


INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en la nostra escola d’estiu ens podeu contactar a través d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.