Durant el mes de juliol Nau obre les portes a infants de 3 fins a 10 anys.

Seguim la mateixa línia educativa de l’escola: una educació activa que té en compte els interessos dels petits i els seus ritmes des d’un acompanyament respectuós. Els alumnes van triant les activitats que desitgen entre tot el material que els oferim.

Durant el dia es van oferint propostes vinculades amb els interessos dels infants, aquestes poden estar relacionades amb la naturalesa, la psicomotricitat, l’art, la cuina, les ciències… A l’escola d’estiu les dinàmiques seran similars (adaptant-nos a les característiques del grup) i amb un augment d’activitats i propostes relacionades amb l’aigua. Part de l’equip són mestres de llengua anglesa que introduiran aquest idioma en les diferents activitats del dia.

Una característica de l’escola és que els petits sempre poden triar entre les diferents activitats que se’ls proposen. Generalment poden triar entre participar del taller que els acompanyants han preparat per a aquell dia o fer exploració autònoma en els ambients.

Els acompanyants de l’escola d’estiu seran els mateixos mestres de l’escola. Tots ells mestres titulats amb especialitats d’educació infantil o primària i treballam amb una ràtio màxima de 12 alumnes per educador.

DATES, HORARIS I PREU

S’ofereix des de dilluns 29 de juny al divendres 31 de juliol i l’horari és de 9 a 14 h, amb possibilitat d’escola matinera a partir de les 8 h i acompanyament de menjador fins a les 16,00 h. L’escola no té servei de cuina, de manera que els infants han de portar el dinar de casa.

Inscripció 1 setmana: 150 €
Inscripció 2 setmanes: 250 €
Inscripció 3 setmanes: 350 €
Inscripció 4 setmanes: 450 €
Inscripció 5 setmanes: 550 €

Les inscripcions poden ser per setmanes seguides o alternes

El servei d’escola matinera 35 € i 45 € el de menjador.

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en la nostra escola d’estiu ens podeu contactar a través d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.